Lien Cleemput Hoofdverpleegkundige Oncologisch dagziekenhuis AZ St.Jan Brugge

Door de vlugge groei en de verhoogde werkdruk was het team van het dagziekenhuis oncologie op zoek naar een enthousiaste  coach om onze teamspirit opnieuw leven in te blazen. Kathy was voor ons een vertrouwd gezicht uit het  verleden. Kathy creëerde vlug een veilige sfeer waardoor iedereen bereid was om mee te participeren. Ze slaagde er in om van  ieder teamlid vlug het vertrouwen te winnen. Door haar enthousiasme wist ze ook iedereen aan het woord te krijgen. Wij konden afsluiten met duidelijke afspraken en het vertrouwen dat Kathy er zal zijn om ons te gidsen op onze verder weg. Kortom, Kathy bracht ons team naar een hoger niveau!

"Kathy is de katalysator om ons team de juiste dynamiek te geven en ons zo sterker te maken."
Johan Deketelaere Zaakvoerder Hannibal
Kristof Carrein Zaakvoerder Hannibal
"Kathy was de juiste persoon op het juiste moment."

Hoe leuk het ook is als de zaken goed gaan, op een bepaald moment moet je toch even de pauzeknop induwen en zien of iedereen in je team nog op dezelfde lijn zit. Voor ons was Kathy de juiste persoon op het juiste moment. Door de snelle groei van Hannibal was er nood aan begeleiding voor de verdere ontwikkeling van het potentieel van ons team.  Via individuele gesprekken en groepsmomenten hielp Between the Lines ons om teamafspraken te maken en doelen te stellen. Kathy wist heel snel iedereens vertrouwen te winnen. Voor Hannibal is ze zowel een klankbord als een coach die ons helpt om als team beter te functioneren.

Jurgen Vantornout CEO Establis
"Between The Lines gaf ons een dieper inzicht in onze bedrijfscultuur. Hierop kunnen we verder bouwen."

Tien jaar geleden schreven we, samen met onze mensen onze missie en visie uit. Dat gaf ons de wind in de zeilen in onze groei. Maar na 10 jaar wilden we wel eens weten of onze mensen nog steeds op dezelfde golflengte zaten.

Kathy heeft hiervoor een traject binnen Establis opgezet, bestaande uit een aantal observaties en individuele gesprekken. Kathy slaagt er heel goed in om een vertrouwde en veilige omgeving te creëren waarin mensen hun zeggen willen en durven doen.

De analyse van deze gesprekken werd aan de hand van de grote patronen terug gegeven aan de directie. Dit was voor ons de aanzet om meer 1 op 1 gesprekken te voeren met onze mensen en om nog meer in te zetten op onze cultuur waarin transparante communicatie en stabiele relaties cruciaal zijn.